Teatre

Les Contes d’Hoffmann arriba al Liceu

0

Malgrat la inestable situació en què es troba el sector cultural del país i de la fràgil situació del Gran Teatre del Liceu, els organitzadors de la sala anuncien l’arribada de la producció Les Contes d’Hoffmann.

Amb les entrades ja a la venda, la producció explica la història d’en Hoffmann, un poeta i compositor obsessionat amb triomfar en l’amor, que evoca el seu passat i explica a través de tres històries doloroses, com perd a cadascuna de les dones que estima. Per una banda hi ha la cantant Stella, amb la que manté una tempestuosa relació i les imaginàries Olympia, la nina mecànica, Antonia, la cantant que es mor de cantar i Giulietta, la cruel cortesana que roba reflexos.

En aquesta preciosa (i també sinistra) producció romàntica, Laurent Pelly recorre a la idea del viatge oníric com a fil conductor de la història on fantasia i realitat s’entrellacen i crea un entorn extraordinari per retratar els infortunis del torturat poeta.

Els cantants John Osborn, Ermonela Jaho i Alexander Vinogradov protagonitzen el cartell d’aquesta producció.

Les funcions previstes per les 20h s’avançaran a les 18.30h (excepte la de diumenge 31 de gener a les 17h que es manté) per complir amb les mesures decretades pel Procicat

Man Hoh Tang Serradell
Sóc el director de la Revista YOUNG Espanya i també locutor de ràdio. M'agrada escriure, informar i opinar sobre política internacional perquè vaig estudiar Ciències Polítiques a la Universitat de Barcelona.

53 diumenges de Cesc Gay es prorroga al Teatre Romea

Article anterior

també et pot agradar

Comentaris

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *