Revista YOUNG España

El mercat UtopiaMarkets Photo comptarà amb la participació de 60 fotògrafs

Foto; Hector Mediavilla

L’UtopiaMarkets Photo tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 a l’espai Utopia 126 de Barcelona.

El mercat UtopiaMarkets Photo tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de març a l’espai Utopia 126 de Barcelona. Després de l’èxit que va tenir la primera edició al juny de l’any passat, el mercat repetirà el format però introduint nous autors, noves activitats i redissenyant els diferents espais per fer-los més còmodes al públic assistent.

A UtopiaMarkets Photo es podrà comprar fotografia de qualitat directament als autors, que estaran presents els tres dies del mercat. D’aquesta manera, la fotografia serà més accessible al públic, que a més de comprar podrà descobrir i conversar amb els autors. També es podran trobar productes relacionats amb el món de la fotografia, com fotollibres i d’altres objectes fotogràfics.

Hi participaran prop de 60 fotògrafs, consagrats i emergents, de totes les tècniques i estils, a més d’escoles, editorials, botigues i impremtes. El mercat es completarà amb un extens programa d’activitats. Entre elles, tallers per a totes les edats, exposicions, xerrades i conferències d’experts i de gent coneguda de la cultura de Barcelona.

L’objectiu d’aquest projecte és reivindicar el talent de la ciutat i la qualitat de les obres, i donar-los major visibilitat, oferint al públic una experiència diferent a Barcelona. És una iniciativa de Montse Abbad, Quique Camín i Oscar Vallés amb la col·laboració d’Antxón Gómez i un nombrós grup de còmplices, amb el recolzament de la Fundació Banc Sabadell i Hotel Alma Barcelona.

Man Hoh Tang Serradell

Soy el Director de la Revista YOUNG España y también me considero locutor de radio. Me gusta escribir, informar y opinar sobre política internacional pues estudié Ciencias Políticas en la Universidad de Barcelona.

Agregar comentario

Newsletter

Facebook

Tienda Digital