Actualitat

5.000 donants participen en la marató de donacions de sang arreu de Catalunya

0

El Banc de Sang i Teixits ha tornat a convocar la solidaritat catalana a l’inici de l’any, tant el primer més com a l’agost, l’abastiment dels hospitals i centres de salut perillen i és molt necessari omplir les reserves de sang.

Després dels cinc primers dies de la Marató de Donants de Sang de Catalunya s’han superat ja les 5.000 donacions. Tot i això, l’arribada del temporal Filomena ha coincidit amb l’inici de la Marató i ha fet que molts donants no puguin anar als hospitals o a les campanyes programades.

La campanya més gran de l’any continua fins divendres, dia 15, als principals hospitals i a la resta de campanyes programades a municipis de tot Catalunya. Al web donarsang.gencat.cat encara hi ha disponibles més de 1.000 places per donar sang.

Remuntar les donacions

L’objectiu de la Marató és aconseguir més de 10.000 donacions per remuntar les reserves de sang després del Nadal.

Les donacions dels primers dies han permès que hi hagi sang per les necessitats dels hospitals de 5 a 6 dies. La previsió és finalitzar la Marató amb unes reserves entre 8 i 10 dies, el nivell òptim.

Man Hoh Tang Serradell
Sóc el director de la Revista YOUNG Espanya i també locutor de ràdio. M'agrada escriure, informar i opinar sobre política internacional perquè vaig estudiar Ciències Polítiques a la Universitat de Barcelona.

Maria Jacobs publica “Ballem Junts”

Article anterior

53 diumenges de Cesc Gay es prorroga al Teatre Romea

Article següent

Comentaris

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *