Teatre

53 diumenges de Cesc Gay es prorroga al Teatre Romea

0

Després de l’èxit i la bona crítica d’Els veïns de dalt, Cesc Gay ha tornat als escenaris amb 53 diumenges, una comèdia que gira entorn de les relacions familiars i que també ha rebut una excel·lent acollida per part del públic i la crítica.

L’espectacle, protagonitzat per Pere Arquillué, Marta Marco, Àgata Roca i Lluís Villanueva, tracta amb ironia i humor les petites tragèdies quotidianes i s’endinsa en una història tant costumista com hilarant. 

Un èxit en tots els sentits

53 diumenges, la segona incursió teatral del cineasta Cesc Gayprorroga fins al 28 de febrer al Teatre Romea gràcies a la bona acollida que ha tingut per part de premsa i públic. Pere Arquillué ha estat coronat com a “rei de la comèdia”, mentre que diversos mitjans han ressaltat a Cesc Gay pel seu “talent especial a l’hora d’abordar els conflictes de la classe mitjana”.

Man Hoh Tang Serradell
Sóc el director de la Revista YOUNG Espanya i també locutor de ràdio. M'agrada escriure, informar i opinar sobre política internacional perquè vaig estudiar Ciències Polítiques a la Universitat de Barcelona.

5.000 donants participen en la marató de donacions de sang arreu de Catalunya

Article anterior

Les Contes d’Hoffmann arriba al Liceu

Article següent

també et pot agradar

Comentaris

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *