Teatre

Les Contes d’Hoffmann arriba al Liceu

0

Malgrat la inestable situació en què es troba el sector cultural del país i de la fràgil situació del Gran Teatre del Liceu, els organitzadors de la sala anuncien l’arribada de la producció Les Contes d’Hoffmann.

Amb les entrades ja a la venda, la producció explica la història d’en Hoffmann, un poeta i compositor obsessionat amb triomfar en l’amor, que evoca el seu passat i explica a través de tres històries doloroses, com perd a cadascuna de les dones que estima. Per una banda hi ha la cantant Stella, amb la que manté una tempestuosa relació i les imaginàries Olympia, la nina mecànica, Antonia, la cantant que es mor de cantar i Giulietta, la cruel cortesana que roba reflexos.

En aquesta preciosa (i també sinistra) producció romàntica, Laurent Pelly recorre a la idea del viatge oníric com a fil conductor de la història on fantasia i realitat s’entrellacen i crea un entorn extraordinari per retratar els infortunis del torturat poeta.

Els cantants John Osborn, Ermonela Jaho i Alexander Vinogradov protagonitzen el cartell d’aquesta producció.

Les funcions previstes per les 20h s’avançaran a les 18.30h (excepte la de diumenge 31 de gener a les 17h que es manté) per complir amb les mesures decretades pel Procicat

Man Hoh Tang Serradell
Sóc el director de la Revista YOUNG Espanya i també locutor de ràdio. M'agrada escriure, informar i opinar sobre política internacional perquè vaig estudiar Ciències Polítiques a la Universitat de Barcelona.

53 diumenges de Cesc Gay es prorroga al Teatre Romea

Article anterior

Marcel i Júlia publiquen “Millor amb tu”

Article següent

també et pot agradar

Comentaris

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *